Forfærdelige Madrid fik remis mod Brügge

Real Madrid ligger sidst i gruppe A i Champions League, efter de på hjemmebane spillede 2-2 mod belgiske Club Brügge.

Real Madrid skuffede fælt i anden runde af Champions League, da Los Blancos på hjemmebane spillede 2-2 med Club Brügge.

Kampen startede helt, som man kunne forvente. Real Madrid var i kontrol, og det trak i flere omgange op til mål for Kongeklubben - men det belgiske mandskab ville det anderledes.

Real Madrid fik næsten lullet sig selv i søvn på grund af spilovertaget i de første små ti minutter, og det udnyttede Brugge.

Med en simpel aflevering i dybden og en "FIFA-aflevering" ind foran mål, så snublede Brügges Denis den i mål, til en yderst overraskende 0-1 scoring.

Det satte gang i en enorm pibekonceter ned mod Madrid-mandskabet, som begyndte at satse endnu mere fremad i banen - og det straffede den belgiske klub igen godt 30 minutter senere.

Modric lavede en kæmpe opspils-fejl midt på banen, hvilket sendte målscorer Denis afsted mod Real Madrids mål, og inden man nåede at se sig om, jamen så lignede det endnu en gang, at angriberen næsten spændte ben for sig selv, inden han elegant tippede den over Courtois.

I anden halveg stod den næsten på Real Madrid fra start til slut.

Det hvid-klædte mandskab havde bolden konstant, kun afbrudt af få omstillinger fra Brügge, som havde en enkel stor chance. Den udnyttede de dog ikke, og i stedet for en 0-3 scoring, så blev det i stedet 1-2, da Sergio Ramos steg op på et indlæg, og flot headede den modsat Club Brügges målmand.

Brügges mandskab kæmpede som gale, og fik i løbet af kampen tildelt hele fire gule kort og et enkel rødt, da anfører Vormer blev udvist.

Det betød et endnu tungere Madrid-pres, som med godt fem minutter igen blev udnyttet, da Casemiro steg op over alt og alle, og headede et frispark i kassen til, hvad der endte med at blive slutresultatet 2-2.

Med det skuffende resultat bliver debatten næppe mindre om, hvorvidt Zinedine Zidane snart bliver "udvist" fra stillingen som cheftræner for Real Madrid.