• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Genk og Napoli delte i livligt chancehav

Genk og Napoli delte i livligt chancehav
Foto: Getty Images

Der er masser af muligheder til både Genk og Napoli, men Champions League-opgøret i Belgien sluttede 0-0.

Af clbold.dk

Genk og danske Joakim Mæhle fik en horribel start på årets Champions League-gruppespil, da man for to uger siden tabte 6-2 til Red Bull Salzburg.

Napoli kom omvendt godt fra start med en imponerende 2-0-sejr over Liverpool hjemme i Italien, men den niveauforskel, som man på forhånd kunne have forventet, var ikke umiddelbart til at se, da de italienske vicemestre onsdag lagde vejen forbi Genk, der atter havde Mæhle med fra start.

Napoli fik ganske vist en enorm mulighed efter et kvarters tid, da José Callejon mødte et indlæg bagerst i feltet og sparkede på stolpen, inden Arkadiusz Milik sendte returbolden på oversiden af overliggeren.

Og polakken gjorde sig selv kunsten efter 25 minutter inde i kampen, da han ved bagstolpen var helt alene og kunne heade et indlæg ind. Sådan gik det imidlertid ikke, for Milik styrede igen bolden på oversiden af overliggeren.

Men Genk spillede sig bedre og bedre med i opgøret, og de belgiske værter fik endda lagt et voldsomt pres mod italienernes mål mod slutningen af første halvleg.

Sander Berge noterede sig for den vel nok største chancer med få minutter til pausen, da nordmanden fra kanten af feltet ganske upresset kunne sende en afslutning mod målet med venstrebenet. Berges afslutning blev dog en forkølet en af slagsen, og Alex Meret kunne sende bolden til hjørnespark.

I anden halvleg fik José Callejon, trods et fortsat Genk-pres, igen en gylden mulighed for at sparke Napoli foran ved bagstolpen. Efter 58 minutter var kantspilleren fuldstændig fri ved bagstolpen, men fik på mærkværdig vis sparket forbi den ene oppasser.

Carlo Ancelotti sendte derfor Dries Mertens og Fernando Llorente på banen i løbet af anden halvleg, men de rutinerede angribere kunne ikke gøre forskellen, og opgøret slutter derfor 0-0, selvom Ianis Hagi fik en stor mulighed for at sikre hjemmeholdet sejren efter 84 minutter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.