• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Græsk journalist anholdt på pressepladserne under Champions League-kamp

Foto: Getty Images

Det gik så hedt for sig på pressepladserne under tirsdagens kamp mellem Ajax og PAOK, at en græsk journalist fik med lovens lange arm at bestille.

Af Nicklas Grodt Degn

No cheering in the press box.

Et velkendt mantra blandt fodboldjournalister, men det er værd at bemærke sig, at øvrige love og regler skam også gælder på de områder på diverse fodboldstadions, der er forbeholdt pressen. Og de regler blev angiveligt brudt under kampen mellem hollandske Ajax og græske PAOK i Champions League-kvalifikationen tirsdag aften.

Mens et drama udfoldede sig på banen skete det samme på pressepladserne, hvor en græsk journalist blev bedt om at forlade stadion i Amsterdam af Ajax-officials. Det skriver det hollandske medie AT5.

Hvad journalisten gjorde, vides ikke, men det blev angiveligt så omfattende, at det hollandske politi tog den græske journalist med sig under arrestation for at “forstyre husfreden”. Det bekræfter en talsmand for politiet.

Dramaet på banen endte med en 3-2-sejr til Ajax, der går videre i Champions League-kvalifikationen. Den første kamp i Grækenland endte 2-2.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.