• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Guardiola efter Champions League sejr: Bedre end sidste sæson

Foto: Getty Images

Riyad Mahrez, Ilkay Gundogan og Gabriel Jesus var på pletten, da City vandt 3-0 i en kamp som Guardiola kaldte en fantastisk optræden.

Af Anders Friis Daugbjerg

Pep Guardiola hyldede sit City-mandskab efter en meget proffesionel optræden ude mod Shaktar i Champions Leagues første runde, men understregede også, at der ikke er tid til at slappe af, for der er vigtige kampe forude.

Både Riyad Mahrez, Ilkay Gundogan og Gabriel Jesus, som normalt ikke er startere for Manchester City, fik vigtige spilleminutter i benene samtidig med, at de altså fik en succesopelevelse ved alle tre at smide bolden i kassen, og det var da også en meget tilfreds Guardiola, der udtalte sig på pressemødet efter kampen:

- Vi skabte utrolige chancer og alle gutterne var fantastiske. Det er et godt resutalt at starte ud med - bedre end sidste sæson, sagde Guardiola, henvisende til første Champions League kamp sidste år, hvor man tabte hjemme til Lyon med 1-2.

Guardiola var dog også en mand, som ikke ville dvæle alt for meget ved sejren, da City allerede om få dage har et vigtigt opgør i den hjemlige liga, hvor mandskabet skal forsøge at revanchere sidste uges nederlag til Norwich.

- Jeg tænker allerede på Watford, og vi har ikke særlig meget tid, så jeg er videre, men at starte på udebane i Champions League og komme hjem med et godt resultat, det er positivt, og holdet spillede virkelig godt, sagde Guardiola.

Manchester City tager i mod Watford på lørdag.

Kickoff klokken 16:00

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.