Guardiola: En af de kampe jeg vil huske bedst
2016-02-24 06:41
Foto: Luca Bruno/Polfoto

Pep Guardiola havde de store gloser fremme, da han skulle beskrive tirsdagens kamp mod Juventus.

Juventus fik skabt spænding forud for returopgøret, da de tirsdag aften spillede 2-2 i ottendelsfinalen i Champions League mod Bayern München.

Det italienske mandskab var nede med 0-2, men formåede at komme tilbage i den sidste halvdel af kampen.

Forinden da var det Bayern München, som fuldstændig pressede Juventus i bund og viste, hvorfor de skal regnes som en af titelfavoritterne.

Efter kampen var Pep Guardiola, Bayern Münchens træner, også begejstret over sit holds spil mod så stærk en modstander. Og han understregede, at det var en kamp, som ikke ville gå i glemmebogen foreløbigt.

- Jeg er meget tilfreds med den måde, vi spillede på. Det er en af de kampe i min karriere, jeg vil huske bedst, sagde han på det efterfølgende pressemøde ifølge BBC Sport.

Juventus' træner, Massimiliano Allegri, erkendte efter kampen, at hans hold var presset i bund før pausen af et dominerende Bayern-mandskab.

- I første halvleg pressede de os langt ned på egen banehalvdel, og vi kunne ikke finde roen. Vi begyndte at lave en masse fejlafleveringer og bredte ikke spillet nok ud. Men lad os ikke glemme, vi spillede mod Bayern, fortalte Allegri, som var meget tilfreds med spillet efter pausen, hvor han mente, at Juventus kunne have fået sejren.

Om tre uger får vi svaret på, hvem af de to storhold, der går videre, når returopgøret bliver spillet i München den 16. marts.

SENESTE NYT...
OP | NED