• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Simon Møbjerg Sørensen

Guardiola frygter CSKA-gentagelse fra 1992

Guardiola frygter CSKA-gentagelse fra 1992
Illustration

Bayern Münchens træner Pep Guardiola har respekt for aftenens modstandere fra CSKA Moskva og husker tilbage på en hård kamp mod dem for over 20 år siden.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Champions League brager i gang i aften, og der er spændende opgør andre steder end i Parken. I München skal de forsvarende mestre op imod CSKA Moskva i Gruppe D, og træner Pep Guardiola tager intet for givet.

- CSKA er et meget stærkt hold på det her tidspunkt af året. De har mange gode spillere, der fysisks er ret stærke. Når jeg evaluerer min modstander, koncentrerer jeg mig ikke om individualister, men på holdet som helhed. Det vigtigste er at se, hvordan de arbejder som hold, hvordan de spiller i forsvaret, siger Pep Guardiola til uefa.com og graver et eksempel frem fra hans tid som aktiv i FC Barcelona.

- Jeg husker en kamp i 1992 mod CSKA. Vi spillede rigtig godt og tabte (3-2 hjemme og samlet 4-3 red.). Vi anede ikke, hvordan vi skulle reagere på deres spil, hvordan vi skulle håndtere deres kontraangreb, og dengang havde vi vundet Europa Cuppen året før.

De øvrige hold i Bayern München og CSKA Moskvas Gruppe D er Viktoria Plzen og Manchester City, der mødes i Tjekkiet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus