• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Guardiola om titelchancer: Vi får at se

Foto: Getty Images

Pep Guardiola holder fast i sin fremgangsmåde i opstarten, og så må Manchester City se, om de kommer til at være med i kapløbet om titlerne.

Af clbold.dk

Manchester City vandt både Premier League, Carabao Cup og FA Cup i sidste sæson, mens de måtte give fortabt i Champions League-kvartfinalen til Tottenham.

Nu er forberedelserne i gang til den nye sæson, der begynder om et par uger. Og manager Pep Guardiola holder fast i det, der har givet ham succes de forgangne år. Det må briste eller bære.

- Vi forbereder os, som vi har gjort de sidste tre år, skridt for skridt, analyserer og tilpasser os, hvad vi ikke gør godt. Det er ingen hemmelighed, og i slutningen af sæsonen får vi at se, hvilket niveau vi er på, og om vi kæmper med om titler, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

- Spillerne er smarte. De ved, de er en del af en fantastisk trup, og det er ikke nødvendigt at fortælle dem, at de skal spille godt for at tages i betragtning til at spille hver kamp. De sidste ti dage har spillerne trænet rigtig godt, så vi er på rette vej.

Manchester City starter sæsonen med Community Shield mod Liverpool den 4. august.

Superliga

Mere Superliga

Fokus