Haaland fortsætter sit show med to kasser i sejren over PSG

Det blev til en 2-1-sejr for Dortmund i den første kamp mod Paris Saint Germain, hvor norske Erling Braut Haaland igen overstrålede alle.

I de seneste tre sæsoner har franske Paris Saint Germain til trods for milliard-investeringer ikke nået længere end ottendedelsfinalen i Champions League. Denne gang møder de tyske Borussia Dortmund, og de tabte udekampen med 1-2.

Det skete primært takket være det unge, norske håb Erling Braut Haaland, som stod bag begge Dortmunds scoringer i kampen.

Alle tre mål i opgøret blev scoret efter pausen, men allerede i første halvleg var Dortmund flere gange nærgående. Alligevel skulle der spilles 69 minutter, inden bolden kom i kassen første gang for klubben fra Ruhr-distriktet.

Her var det Haaland, som opfangede bolden tæt inde under mål på kanten af offside, hvorefter han sendte bolden i netmaskerne. Dortmunds fans fik dog hurtigt armene ned igen, da Neymar udlignede til 1-1 seks minutter senere efter et gennemspillet angreb, hvor brasilianeren bare skulle støde bolden ind i et åbent mål til sidst.

Derfor kunne det med et kvarter tilbage af kampen ligne et opgør, som skulle ende uafgjort, men den slags er Haaland tilsyneladende ikke tilfreds med, og blot to minutter efter Neymars scoring fik nordmanden hamret bolden ind udenfor feltet til slutresultatet 2-1.

Det er desuden Haalands 10. mål i syv kampe i denne Champions League-sæson.