Harry Kane afværgede fiaskoen mod PSV

Det lignede længe et nederlag til Tottenham, men Harry Kane sikrede med to mål en vital 2-1 sejr over PSV Eindhoven i Champions Leagues gruppe B. Christian Eriksen spillede hele kampen.

Tottenham fik med nød og nøppe sikret sig tre point, da de efter store problemer sikrede sig en 2-1 sejr på Wembley over PSV Eindhoven.

Tottenham fik en sand mareridtsstart, da PSV bragte sig foran allerede efter et enkelt minuts spil. Den hollandske spidsangriber Luuk de Jong steg til vejrs på et hjørnespark og headede uden besvær føringen ind bag den vikarierende Tottenham-keeper Paulo Gazzaniga.

De engelske værter fik styr på spillet efter chokstarten, og de fik langsomt spillet sig ind i kampen. Første gang de blev rigtigt farlige var efter 23 minutters spil, da brasilianske Lucas tog en flot solotur. Jeroen Zoet i PSV-målet diskede op med en flot redning. Brasilianeren var selv over returen, men sparkede den snert over mål.

Christian Eriksen fik en god chance fem minutter efter, da han sendte en afslutning afsted inde i det lille felt, men Zoet reddede igen på flot vis.

Tottenham fortsatte presset og kom også frem til flere chancer ved Dele Alli, men især Zoet i målet kan tilskrives meget af æren for, at PSV var foran ved pausen.

London-klubben fortsatte presset efter pausen, og spillede sig også frem til flere chancer. PSV stod dog godt i mod, og længe så det ud til, at de kunne levere overraskelsen på Wembley.

Der skulle dog blive udlignet 12 minutter før tid. Harry Kane, der havde spillet en ganske anonym kamp indtil da, modtog en løs bold på kanten af feltet, og anføreren flugtede resolut bolden i nettet til en forløsende udligning.

PSV var tæt på en ny føring kort efter udligningen fra Tottenham. Donyell Malen blev sendt alene i dybden mod Tottenham-målet, men Paulo Gazzaniga hev en flot redning frem på friløberen.

Kort før tid kom føringen til Tottenham. Et indlæg endte i panden på Harry Kane, der med nød og næppe fik dirrigeret hovedstødet op af stolpen og udenfor PSV-keeperens rækkevidde til en 2-1 føring.

Dermed har Tottenham stadig muligheden for videre avancement fra gruppe B, hvor de er noteret for fire point, mens Inter har syv point for andenpladsen. PSV ligger sidst med to point.