• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Martin Davidsen

Højbjerg med i Bayerns CL-trup

Højbjerg med i Bayerns CL-trup
Illustration

Danske Pierre Emile Højbjerg kan få debut i Champions League i den kommende sæson. 

Af Martin Davidsen

Onsdag kom det frem, at Nicklas Bendtner er blevet registreret til Arsenals trup til den kommende Champions League-turnering, men den udskældte angriber er ikke ene om at kunne repræsenteret Danmark for et udenlandsk hold i den fornemme turnering.

Unge Pierre Emile Højbjerg optræder således i Bayern Münchens trup over registrerede spillere til Champions League.

Der var deadline for registrering til Champions League tidligere på ugen, og 18-årige Højbjerg er en del af den 31 mand store trup. I modsætning til flere af sine jævnaldrende er han dog ikke registreret den såkaldte B-liste, der er forbeholdt unge spillere. Højbjerg er derimod med i A-truppen, der ellers består af etablerede førsteholdsspillere. 

Pierre Emile Højbjerg debuterede for Bayerns førstehold i sidste sæson, da han fik et par indhop i Bundesligaens sidste runder, men han har fået en uheldig start på den nuværende sæson. Højbjerg fik i starten af august med benet i gips efter at være blevet sparket ned under en reserveholdskamp. 

Danskeren er dog i fremgang, og nu kan han altså glæde sig over, at han indgår i Bayern Münchens planer for den kommende Champions League-sæson.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.