Holdkammerat om Eriksen: Han kom ind og gjorde en forskel

Indskiftningen af Christian Eriksen havde stor betydning for, at Tottenham vendte 0-2 til 4-2 mod Olympiacos, mener Dele Alli

Tottenham var mildest talt på hælene i tirsdagens Champions League-opgør mod Olympiacos. Efter blot 20 minutter var de bagud 0-2 på hjemmebane, og så måtte den nye manager José Mourinho tage affære.

Ind kom danske Christian Eriksen i stedet for Eric Dier efter 30 minutter, og så kom der endelig gang i Tottenham-mandskabet, som med ét mål før pausen og tre mål i anden halvleg overkom chokstarten og vendte 0-2 til en 4-2-sejr.

Og Christian Eriksens indhold havde stor betydning. Det fortalte holdkammeraten Dele Alli ifølge Ritzau til det britiske medie BT Sport efter kampen.

- Det gjorde en forskel. Vi var ved at tabe, da han kom ind, og træneren (José Mourinho, red.) tog en beslutning om at sende en mere offensiv spiller på banen. Det kunne have været hvem som helst af os, der skulle ud efter de første 20 minutter, men heldigvis fungerede indskiftningen, lød det fra den Dele Alli.

Christian Eriksen er startet på bænken i de to kampe, José Mourinho har stået i spidsen for Tottenham. Til gengæld er den danske kreatør også blevet skiftet ind i begge kampe, og med et indhop som i går kan han håbe at, at han Mourinho snart giver ham chancen fra start.