• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Inter-stjerne: Jeg drømmer om at løfte Champions League-trofæet med Inter

Foto: Getty Images

Milan Skriniar vil vinde det største klubtrofæ med Inter, og han tror på, at Conte kan hjælpe holdet til det.

Af clbold.dk

I sidste sæson endte Inter på fjerdepladsen i Serie A med hele 21 point op til Juventus. Klubben har fået nyt blod på sidelinjen i form af Antonio Conte, og forsvarsklippen Milan Skriniar er overbevist om, at den tidligere Juventus-træner kan vende op og ned på tingene.

- Conte? Han har den rette mentalitet. Vi er et stærkt hold, og vi må arbejde mod målet om at vinde. Træneren forklarer os alle detaljer, vi har ændret måden, vi gør tingene på med respekt for fortiden, siger Skriniar til Corriere dello Sport.

Den slovakiske forsvarsspiller er overbevist om, at tilføjelsen af Conte gør, at Inter for alvor kan kæmpe med om trofæerne. Særligt et trofæ vil Skriniar gerne løfte med klubben.

- Tiden er kommet til at vinde. Når du spiller i Nerazzurri-trøjen (Inter, red.), kan du ikke være okay med at slutte nummer to. Jeg drømmer om at løfte Champions League-trofæet med Inter, fortsætter han.

Han er overbevist om, at storklubben kan true Juventus, selvom Torino-klubben har vundet mesterskabet otte sæsoner i træk.

I midterforsvaret har Skriniar fået ny makker i Diego Godin, som er kommet til fra Atletico Madrid. Den 24-årige ser frem til at spille sammen med uruguayaneren, ligesom han er sikker på, at han hurtigt vænner sig til et tremandsforsvar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.