• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Italiensk TV-chef undskylder for hårde VAR-anklager mod Juventus

Italiensk TV-chef undskylder for hårde VAR-anklager mod Juventus
Foto: Getty Images

Chefen for den italienske TV-kanal Rai 2, Carlo Freccero, undskylder nu, efter at han tidligere på ugen kom med hårde anklager mod Juventus.

Af clbold.dk

Tidligere på ugen kom den nyudnævnte chef for den italienske tv-kanal Rai 2, Carlo Freccero, med nogle hårde anklager mod de mangedobbelte italienske mestre. Han anklagede klubben for at styre VAR-systemet, hvilket var grundet til, at han ikke så den italienske Serie A. 

Det har ikke overraskende fået TV-chefen i et stort stormvejr i Italien, og nu er Freccero ude og undskylde. Han var blandt andet nede ved sin lokale købmand, der er Juventus-fan. Han ville ikke sælge Freccero noget, før han havde sagt undskyld. 

- Jeg fortalte ham, at jeg joker hele tiden. Folk fortalte mig, at de var blevet sårede og fornærmede, men det var altså en joke. Så nu undskylder jeg til Juventus, jeg bøjer mig og siger undskyld. Men jeg vil dog samtidig sige, at de aldrig skulle have haft det straffespark mod Sampdoria, siger Freccero ifølge Football Italia. 

Det omtalte straffespark er fra den 29. december, hvor Juventus i gennem VAR fik tildelt et kontroversielt straffespark mod Sampdoria. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus