Jacob Bruun Larsen nettede i Dortmunds opgør mod Monaco

Jacob Bruun Larsen har nu også bevist sig i Champions League for Dortmund, da han kom på måltavlen få minutter efter en indskiftning.

Den unge, danske angriber Jacob Bruun Larsen er kommet rigtig godt fra land i denne sæson for Dortmund, og onsdag aften fik den gule mur bag det ene mål endnu en grund til at holde af ham.

Det skete i kampen mod Monaco, der endte med en 3-0-sejr til tyskerne.

Her kom danskeren på banen i forbindelse med anden halvlegs begyndelse, og han takkede hurtigt for tilliden. Efter bare seks minutter på banen viste han kølighed foran mål, da han blev spillet fri i feltet på kanten af offside.

Helt overlegent sendte han bolden i netmaskerne, og så kom Dortmund foran 1-0 i opgøret.

Dortmund fik kort efter muligheden for at komme på 2-0 da holdet fik straffespark efter 69 minutters spil. Det blev dog brændt af Paco. Han fik dog rettet op på sin udåd, da han få minutter efter scorede til 2-0.

Endelig blev det til 3-0 i overtiden ved Marco Reus, og her blev assisten såmænd leveret af unge Larsen.

Dortmund er nu på en delt førsteplads i gruppen, som de deler med Atletico. Begge hold har maksimumpoint, men Dortmunds målscore er bedre. De to hold mødes i de to kommende runder af gruppespillet.