• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Jens Stage: Bare vi går videre, er det lige meget, hvordan vi spiller

FC København møder Røde Stjerne fra Beograd i aften i Champions League-kvalifikationen. For Jens Stage er resultatet vigtigere end spillet.

Af Anders Dehn

De danske mestre var ikke uheldige med at komme fra Beograd med 1-1 i første opgør mod Røde Stjerne i sidste uge, men arbejdet er kun halvt færdiggjort. I aften skal anden halvdel klares.

Når serberne besøger Telia Parken, ved FCK-spillerne, at de bare skal holde nullet; så går de videre. Og mens flere af dem betoner, at det er farligt at spille efter 0-0, slår Jens Stage fast, at han er ligeglad med, hvordan FCK går videre. Bare de gør det.

Læs også: Optakt: FC København - Røde Stjerne

- Det var to forskellige halvlege dernede. De håber nok på en gentagelse af første halvleg, mens vi har i sinde at spille, som vi gjorde i anden halvleg. Det var en god halvleg, hvor vi dominerede dem. Det håber jeg, vi kan igen. Men så længe vi går videre, er det lidt lige meget, hvordan vi spiller, siger Stage til Ritzau.

Den tidligere AGF'er spillede selv 90 minutter i det første opgør i Serbien og har i det hele taget fået spilletid i samtlige otte FC København-kampe i denne sæson. Halvdelen af dem fra start.

Røde Stjerne-kampene er tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Vinder FCK samlet, venter der stadig endnu en runde, før holdet kan booke en plads i gruppespillet. Her skal det slå Young Boys fra Schweiz.

Selv hvis det mislykkes, vil FC København med en samlet sejr over Røde Stjerne dog være sikker på mindst en plads i Europa League-gruppespillet.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.