• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Jürgen Klopp jubler: Måske den bedste aften i mit liv

Lørdag aften kan være den bedste aften i Jürgen Klopps liv.

Af Victor Risager

Liverpool sikrede sig lørdag aften Champions League-titlen, og dermed brød klubbens cheftræner, Jürgen Klopp, en stime uden trofæer.

Titlen er nemlig Klopps første trofæ, siden han i 2014 vandt den tyske Supercup med Borussia Dortmund, og hans første Champions League-titel i karrieren. Derfor var Klopp ikke overraskende meget glad efter kampen. 

Læs også: Lykkelig Liverpool-back: Min drøm er gået i opfyldelse

- Jeg er så glad for drengene. Jeg er så glad for alle disse mennesker. Jeg er så glad for min familie... Har du nogensinde set et hold som dette? De fortsætter med at kæmpe, selvom de ikke har mere i tanken. Og vi havde en målmand, der får det svære til at se let ud. I aften vil være fantastisk. Dette er måske den bedste aften i mit liv - professionelt set, fortæller Klopp ifølge The Guardian.

Klopp er også i tvivl om, hvordan den store præstation skal fejres.

- Jeg ved det ikke. Normalt når jeg vinder, er jeg halvfuld 20 minutter efter kamp, lyder det fra den karismatiske Liverpool-træner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.