Juventus kunne ikke stoppe Ronaldo

Cristiano Ronaldo leverede et vaskeægte drømmemål, da han med to mål og et oplæg sikrede Real Madrid en 3-0-sejr over Juventus i Torino.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Real Madrid gæstede Juventus i Torino tirsdag aften, og den kamp levede i den grad op til forventningerne, selv om det i sidste ende ikke blev så tæt som forventet.

Allerede i det tredje minut stemplede kampens største stjerne, Cristiano Ronaldo, ind. Det gjorde han, da han kom først på et hårdt indlæg fra Marcelo og sparkede bolden i målet bag Gianluigi Buffon.

De italienske værter overvandt imidlertid chokstarten og kom godt med i kampen. Blandt andre Juventus’ største stjerner, Paulo Dybala og Gianluigi Higuain, tvang flere gange Keylor Navas til at diske op med store redninger.

Også Real Madrid havde chancerne for at udbygge føringen, da Toni Kroos var tæt på at score med et langskudsdrøn i slutningen af første halvleg. Ingen af holdene fik imidlertid nettet til at blafre igen i første halvleg.

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte i anden, hvor der igen blev skabt flere store chancer i begge ender. Og allerede inden for de første fem minutter havde Douglas Costa og Ronaldo været tæt på at score for deres respektive hold.

I stedet skulle der noget helt ekstraordinært til, før at der blev scoret igen. Ronaldo udnyttede et forsvarskiks af Buffon og Chiellini til at få fat i bolden, og efter en brændt chance af Lucas Vazquez, endte bolden hos Daniel Carvajal. Han sendte et indlæg ind i feltet, hvor Ronaldo sendte bolden i kassen med et smukt saksespark.

Kort efter blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, da Dybala blev udvist efter en hensynsløs duel med Carvajal. Og hvis det ikke havde lukket kampen, gjorde Marcelo de få minutter efter, da han scorede til 3-0 efter fint småspil med Ronaldo.

Efterfølgende kunne madrilenerne stille og roligt køre sejren hjem, og selv om de havde flere store chancer, blev der ikke scoret yderligere i kampen, som altså endte 3-0. Dermed sikrer Zinedine Zidanes tropper sig et stærkt udgangspunkt, inden de i næste uge skal afgøre det hjemme på Santiago Bernabeu.