• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Juventus spillede sig videre med sejr over Wass og Valencia

Juventus besejrede Valencia og er dermed klar til knockoutrunderne i Champions League.

Af Victor Risager

Med en sejr over Valencia, der havde Daniel Wass med i hele opgøret, spillede Juventus sig videre fra deres Champions League-gruppe.

Juventus satte sig fra første fløjt på opgøret, men selv om de sad på bolden havde de ikke nemt ved at komme til chancer mod Valencias solide defensive.

Første halvlegs største chance tilfaldt tværtimod de spanske gæster i første halvlegs døende minutter. Mouctar Diakhaby hoppede højest efter et hjørnespark og headede mod Wojciech Szczesny i Juventus-målet, men polakken diskede op med en klasseredning, så de to hold gik målløse til pause.

I anden halvleg fortsatte Juventus med at sidde på opgøret, og pausen havde også givet skarphed. Efter knap en times spil kom italienerne nemlig foran, da Cristiano Ronaldo snød Gabriel Paulista og sendte et fladt indlæg ind i fødderne på Mario Mandzukic, som nemt sendte bolden i mål.

Umiddelbart efter sendte Diakhaby bolden i nettet efter et frisparksindlæg, men den unge stopper havde brugt hånden, og målet blev korrekt annulleret.

Ronaldo var tæt på at udbygge føringen med knap et kvarter igen, da han headede på mål efter et hjørnespark, men stjerneangriberens afslutning endte ikke i mål. Der blev heller ikke scoret mere, og Juventus tog dermed en 1-0-sejr.

Sejren betyder, at Juventus nu er videre fra gruppespillet. Valencia ryger samtidig ud, da Manchester United tog alle tre point mod Young Boys i gruppens anden kamp. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus