• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Buttler

Khedira håber på magisk aften

Khedira håber på magisk aften
Illustration

Real Madrids tyske midtbanespiller Sami Khedira tror, at Real Madrid kan vende 4-1-nederlaget mod Dortmund i returopgøret.

Af Morten Buttler

Det så godt ud for Real Madrid ved pausen af første opgør mod Dortmund, da Cristiano Ronaldo havde udlignet Lewandowskis føringsmål. Som bekendt gik bunden dog ud af Real-forsvaret i anden halvleg, og det kræver nu minimum en 3-0-sejr hjemme på Santiago Bernabeu at gå i finalen. Sami Khedira tror på missionen.

- Det er vores sidste chance for at gøre tingene rigtigt. Vi var ikke overbevisende som hold i første opgør, og vi leverede en svag indsats. Nu skal vi opnå det umulige. Real Madrid har haft mange magiske aftener på Bernabeu, især i Europa. Vi går efter at levere endnu en tirsdag aften, siger Sami Khedira til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Tilskuernes støtte er en altafgørende faktor i disse kampe, og jeg er overbevist om at vores fans vil give os vinger til opgøret. De vil støtte os 100 procent, pointerer Khedira.

Real Madrid jagter desperat deres 10. Champions League-titel, og det spanske storhold har ikke været i Champions League i 11 år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus