Simon Kjær var med i Atalanta-triumf

Simon Kjær spillede 90 minutter, da Atalanta vandt 2-0 over Dinamo Zagreb i Champions League.

Spilletiden har været knap for Simon Kjær i Atalanta, men den danske forsvarsspiller fik tirsdag aften chancen i Champions League.

Italierne fik besøg af Dinamo Zagreb, og kampen kom livligt fra start.

Allerede efter tre minutter havde Mario Pasalic således en stor mulighed, som han sparkede snært forbi den ene oppasser.

I det 26. minut sparkede hjemmeholdets Rubin Gosens på overliggeren, og minuttet efter begik kroaternes Dino Peric straffespark. Luis Muriel tog sig af sparket fra ellevemeterpletten, og det gjorde colombianeren med den største selvfølgelighed.

Fem minutter senere var Muriel tæt på at udbygge føringen, inden Mislav Orsic sparkede på overliggeren for gæsterne.

Få minutter inde i anden halvleg blev det dog endnu bedre for Kjær og co.

Alejandro Gomez afdriblede et par Zagreb-spillere og fra kanten af feltet sparkede argentineren bolden fladt ind i venstre side af målet uden chance for Dominik Livakovic.

Luis Muriel og Remo Freuler fik ligeledes gode muligheder for Atalanta senere i halvlegen, hvor også Josip Ilicic havde et forsøg på stolpen.

Men det forblev med 2-0 til Atalanta, der af denne grund holder liv i håbet om at gå videre fra gruppespillet.

Shakhtar Donetsk spillede 1-1 med Manchester City og har seks point på gruppens andenplads, mens Dinamo Zagreb følger efter med fem point. Atalanta har fire point inden sidste gruppekamp mod netop Shakhtar.