• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Andreas Arp

Klopp: Champions League-triumf er i klubbens DNA

Jürgen Klopp har tiltro til holdets taktik og historie inden mødet med Real Madrid i Champions League-finalen.

Af Andreas Arp

Senere på lørdagen møder Liverpool og Real Madrid hinanden i Champions League-finalen i Kiev.

Mens Liverpool i mange år har været ude af europæisk topfodbold, er det Real Madrids tredje Champions League-finale på stribe. Men selvom Liverpool-manager Jürgen Klopp anerkender vigtigheden af erfaring, tror han stadig på sit hold.

Læs også: Optakt: Real Madrid - Liverpool FC

Liverpool er nemlig Liverpool:

- Erfaring er vigtig, og jeg er rimelig sikker på, at i sekunderne op til kampen, vil Real Madrid have mere selvtillid end os. Men det er ikke et problem, fordi kampen slutter ikke i de sekunder. Den starter.

- Vi har haft to uger til at forberede os, og alt er klart. Vi har analyseret Real Madrids kampe mod forskellige hold og tænkt: Wow, de er virkelig stærke. Men de har ikke spillet mod os endnu.

- Vi er Liverpool. Vi er ikke kun et godt fodboldhold, det er også i klubbens DNA at gå efter de store triumfer, fortalte tyskeren til en pressekonference forud for finalen. 

De to ugers forberedelse er endt ud i en taktik til kampen, som Klopp har stor tiltro til. Den bliver nemlig afgørende, hvis de skal besejre Real Madrid:

- Ingen forventede at vi skulle stå her, men de gør vi, fordi vi er Liverpool. Vi har haft en exceptionel vej til finalen og scoret flest mål af alle. Deres erfaring giver dem en stor fordel. 100 procent. Men i kampen hjælper det ikke hele tiden. Vi skal gøre det så svært så muligt for dem.

- Vi kan ikke spille med på deres niveau, men taktik er til i fodbold for at bringe et bedre hold ned på dit niveau. Når de først er det, kan du slå dem, udtalte Klopp.

Der er kampstart i Kiev kl. 20.45. Du kan finde holdnyt, forventede startopstillinger og bud på resultat i vores optakt lige her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus