• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

FA Cuppen er ikke nok for Premier League-tophold

Foto: Getty Images

Det er ikke tilstrækkeligt for Liverpool bare at vinde FA Cuppen, siger Jürgen Klopp.

Af clbold.dk

Der synes næsten at hvile en forbandelse over Liverpool. I 29 år har klubben ikke vundet Premier League, og da det endelig så ud til at ske i 2014, gled Steven Gerrard midt på banen, som var starten på nedturen, der gjorde, at Manchester City i stedet vandt mesterskabet.

Nu ligger Liverpool igen i en favorabel position til at kunne vinde mesterskabet. Liverpool har været i storform og toppen Premier League fire point foran Manchester City.

Samtidig er Liverpool også med i FA Cuppen, hvor de mandag møder Wolverhampton. Men det er ikke nok med succes i FA Cuppen. Også i Premier League skal der præsteres.

- Hvis vi vinder FA Cuppen, vil folk sige, at vi ikke har vundet Premier League i mange år. Vi kan ikke ændre på, hvad andre folk tænker.

- Vi skal gøre vores bedste i hver eneste kamp, og det har vi gjort. Det vil vi prøve at gøre igen og igen, og så må vi se, hvad der sker, siger Jürgen Klopp ifølge goal.com.

Liverpool er ikke kommet forbi fjerde runde i FA Cuppen, siden Jürgen Klopp overtog managersædet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.