Klopp og Liverpool taber på Wanda Metropolitano efter chokstart

Diego Simeone og Atletico Madrid tog tirsdag aften en smal sejr over Liverpool i det første opgør i 1/16-finalerne i Champions League.

Saul blev matchvinder, da Atletico Madrid tirsdag aften vandt 1-0 på Wanda Metropolitano i det første opgør mod Liverpool i Champions League.

Midtbanespilleren nettede hjemmeholdet foran i kampens indledning og sikrede dermed Atletico Madrid sejren foran hjemmepublikummet.

Returopgøret mellem de to klubber finder sted på Anfield den 11. marts.

Atletico Madrid kom bedst fra start i opgøret, hvor de sad på det meste af spillet.

Efter fire minutters spil bragte hjemmeholdet sig foran med 1-0, da Saúl sparkede bolden i kassen i forbindelse med en nedfaldsbold fra et hjørnespark.

Herefter kom Liverpool bedre med i opgøret, men begge hold gik til pause ved stillingen 1-0.

Jürgen Klopps mandskab startede anden halvleg, som de sluttede første halvleg. Den engelske storklub nærmede sig hjemmeholdets mål, men chancerne resulterede ikke i en scoring.

Derfor endte opgøret med en smal sejr til hjemmeholdet, der dermed har et godt udgangspunkt forud for returopgøret på Anfield.