• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Klopp: UEFA gambler med fodboldspillet

Liverpool-manager Jürgen Klopp er ikke imponeret over UEFAs planlægning af Champions League-finalen og semifinalerne i UEFA Nations League.

Af Sylvester Guldberg Røn

Champions League-finalen i år kommer til at være et rent engelsk opgør, når Liverpool og Tottenham tørner sammen i finalen i verdens største klubturnering på Wanda Metropolitano i Madrid. 

Selvom glæden over at være nået finalen er stor, så er Liverpool-manager Jürgen Klopp meget kritisk overfor planlægningen. Champions League-finalen ligger nemlig den 1. juni, mens der bare fem dage efter, den 6. juni, er semifinaler i UEFA Nations League, hvor blandt andre England er med. 

- Alle kiggede skævt til mig, da jeg sagde, at det var en dårlig idé. Og nu, stor overraskelse, har vi to engelske hold i Champions League-finalen. Hvis ikke man lærer at give spillerne bedre forhold, så kommer det til at ødelægge det her vidundelige spil, siger Jürgen Klopp ifølge GOAL. 

Jürgen Klopp slår fast, at han ikke mener, at det er nationernes skyld. 

- Det er ikke Gareth Southgates (engelsk landstræner, red.) fejl. At planlægge hele den her turnering og blive overrasket over, at to af de største hold når Champions League-finalen og også er involveret i Nations League, ja, det er interessant planlagt, siger Jürgen Klopp. 

De øvrige deltagere ved finalerne i UEFA Nations League er Schweiz, Holland og Portugal. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.