2017-09-14 08:05
Foto: Liverpool FC

Jürgen Klopp var skuffet efter Liverpools 2-2 kamp mod Sevilla onsdag.

Onsdag aften vendte Liverpool tilbage i verdens bedste klubturnering, Champions League, efter tre år udenfor det fine selskab.

Og selvom Anfield gyngede, og Liverpool langt hen ad vejen spillede en rigtig flot kamp, blev det kun til 2-2 mod spanske Sevilla.

Ben Yedder bragte gæsterne i front efter katastrofalt forsvarsspil, men kort efter havde Roberto Firmino og Mohamed Salah bragt Liverpool i front. Hjemmeholdet dominerede første halvleg fuldstændig, men formåede ikke at udbygge føringen.

I anden halvleg blev det mere tæt og med godt 20 minutter igen udlignede Joaquin Correa til stor jubel for de medrejste Sevilla-supportere.

Liverpool-manager Jürgen Klopp var efter kampen skuffet over ikke at få alle tre point:

- De scorede to gange, og vi scorede to gange, så kampen endte uafgjort. Om jeg er frustreret? Det ved jeg ikke, men jeg er ikke glad for resultatet. Jeg er dog glad for dele af kampen. Vi prøvede at ignorere resultatet i weekenden, men som vi alle ved, er vi kun mennesker, og sådan en oplevelse tager selvtillid fra os. Vi startede godt og spillede en god kamp, fortæller tyskeren til Liverpools hjemmeside og fortsætter:

- Et par af spillerne kunne ikke holde det niveau, som vi lagde ud med i første halvleg. Jeg tror ikke det handler om fysik, men om mangel på koncentration. Det er stadig en proces, og vi bliver nødt til at lære det. Det er mit arbejde, og vi vil have fokus på det fremover, lyder det fra Jürgen Klopp.

Liverpool møder i weekenden Burnley i Premier League. Her skal de prøve at revanchere det 5-0-nederlag, som holdet led i sidste runde til Manchester City

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?