• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Tipsbladet.dk .

Læs alt om Champions League på CLBOLD.dk

Elsker du Champions League? I så fald er der gode nyheder, for nu kan du følge verdens største klubturnering på CLBOLD.dk, som dækker turneringen tæt med optakter, interviews, analyser, powerrankings og ikke mindst Rundens Hold.

Af Tipsbladet.dk .

Tæller du utålmodigt dagene til den næste Champions League-runde? Kan du ikke få nok af verdens største klubturnering? 

Hvis lyden af Champions League-hymnen inden store europæiske aftener er lige noget for dig, kan du nu glæde dig over, at du fremover kan følge den legendariske turnering endnu tættere.

Tipsbladet.dk er nemlig klar med CLBOLD.dk - en nyhedsside, hvor du kan læse alt om Champions League og de klubber, der deltager i turneringen.

Optakter, powerrankings, interviews og meget mere
Op til hver runde vil du kunne læse optakter til minimum fire af rundens kampe, samt en powerranking af de aktuelle favoritter til at vinde pokalen med de store ører. Derudover varmer vi også op til runden i sin helhed, og analyserer, hvilke spørgsmål, vi ser frem til at få svar på i den kommende runde. 

Du vil også kunne læse interviews med kommentatorer som Niels Christian Frederiksen forud for de store opgør, hvor vi går i dybden med rundens centrale kampe. Løbende igennem turneringen vil du også kunne se web-tv indslag med eksperter, som analyser et særligt emne - fx danskernes præstationer.

Efter hver spillerunde udvælger vi selvfølgelig også Rundens Hold, ligesom vi samler op på runden i sin helhed, og ser på de svar, som vi fik fra den overståede spillerunde. Derudover kan du op til hver runde teste din viden i en quiz om den igangværende sæson, ligesom vi præsenterer interessante statistikker - og blandt andet udvælger et drømmehold udelukkende baseret på statistikker.

Tilbageblik på de store danske øjeblikke
Der er som bekendt ingen danske klubber med i Champions League i denne sæson. Men der er heldigvis syv danske spillere, som deltager i turneringen, og som CLBOLD.dk følger tæt fra runde til runde. 

Derudover kan du som optakt til hver spillerunde læse et interview med en dansker, som har deltaget i Champions League, og har en særlig historie at fortælle. Indtil nu har vi blandt andet talt med Brøndbys Allan Ravn, som sænkede Bayern München i 1999, og Erik Bo Andersen, der i 1996 konkurrerede med Ronaldo om at blive Inters nye stjerneangriber. 

I nogle uger ligger Champions League-turneringen stille, men CLBOLD.dk byder stadig på masser af spændende læsestof også i disse uger, hvor vi følger udviklingen i de største klubber. I disse uger vil blandt andet også kunne læse baggrundsartikler og lister over alt fra de største finaler, comebacks, talenter, stadions, trænere, trøjer, danskerbedrifter, skandaler og meget, meget mere.

4. spillerunde af gruppespillet nærmer sig, så skynd dig at følge CLBOLD.dk på både Facebook og Twitter, så du fremover ikke går glip af det seneste nye fra verdens største klubturnering.

Superliga

Mere Superliga

Fokus