• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Tipsbladet.dk .

Læs alt om europæisk topfodbold på CLBOLD.DK

Elsker du europæisk topfodbold? I så fald er der gode nyheder, for nu kan du læse alt om Champions League, Europa League og de største europæiske ligaer på CLBOLD.DK. Her kan du holde dig orienteret med nyheder, transferrygter, optakter, interviews, analyser, powerrankings og meget, meget mere.

Af Tipsbladet.dk .

Er fodbold på det ypperste niveau noget af det bedste, du ved? Er det vigtigt for dig, at følge med i de største ligaer og de største klubber i verden?

Hvis dit svar til disse spørgsmål er et rungende ja, så kan du glæde dig over, at Tipsbladet.dk nu er klar med CLBOLD.dk, hvor du kan læse alt om de største klubber og de største turneringer. Udover Champions League og Europa League kan du også holde dig orienteret i de største nationale ligaer i Europa. 

Optakter, powerrankings, interviews og meget mere
Champions League bliver dækket tæt med optakter, powerrankings, ekspertinterviews, nostalgiske interviews, analyser og Rundens Hold.

Løbende igennem turneringen vil du også kunne se web-tv indslag med eksperter, som analyser et særligt emne - fx danskernes præstationer. Derudover kan du op til hver runde teste din viden i en quiz om den igangværende sæson, ligesom vi præsenterer interessante statistikker - og blandt andet udvælger et drømmehold udelukkende baseret på statistikker.

Tilbageblik på de store danske øjeblikke
Der er som bekendt ingen danske klubber med i Champions League i denne sæson. Men der er heldigvis stadig seks danske spillere med i turneringen, og som CLBOLD følger tæt fra runde til runde. 

Derudover kan du som optakt til hver spillerunde læse et interview med en dansker, som har deltaget i Champions League, og har en særlig historie at fortælle. Du kan læse om Kasper Risgård og AaBs Old Trafford-overraskelse, Allan Ravn og målet mod Bayern München i 1999, Erik Bo Andersen og det første danske Champions League-mål, Martin Vingaard og FCKs eventyr i 2010/11, samt om Mikkel Beckmanns drømmemål imod sin yndlingsklub. 

Udover nyhedsstof kan du også læse baggrundsartikler og lister over alt fra de største finaler, comebacks, talenter, stadions, trænere, trøjer, danskerbedrifter, skandaler og meget, meget mere.

Skynd dig at følge CLBOLD på både Facebook og Twitter, så du fremover ikke går glip af det seneste nye fra verdens største ligaer.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus