• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mads Bye Marboe

Lettet Klopp: Det var en vigtig lærestreg

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp erkender, at hans Liverpool-mandskab fik en vigtig lektie i onsdagens 4-3-sejr over Red Bull Salzburg, hvor man satte en 3-0-føring over styr.

Af Mads Bye Marboe

Mohamed Salah gjorde det efter 36 minutter af onsdagens Champions League-møde med Red Bull Salzburg til 3-0 for Liverpool, men 15 minutter inde anden halvleg var stillingen pludselig 3-3.

De forsvarende Champions League-mestre formåede alligevel at vinde 4-3 til sidst, men Jürgen Klopp mener, at kampen har været en vigtig lærestreg for englænderne.

- Det var en rigtig vigtig lærestreg for os i aften, men jeg foretrækker at lære det under kampen fremfor efter kampen. Hvis vi havde tabt 3-4, havde det været den samme lektie.

Læs også:Rasmus Nissen om Liverpool-kamp: Den største i min karriere

- Nu vandt vi 4-3, så det er tre point og masser at lære, så jeg har det fint. Jeg vidste inden, at vi skal forbedre os, men nu ved alle det nok, lyder det fra tyskeren på pressemødet efter kampen.

På den anden trænerbænk var Salzburg-træner Jesse March meget tilfreds med den karakter, hans østrigske mandskab viste efter den svære start.

- Selvom vi var nede med 3-0, kunne man se, at vi kom bedre med i kampen. Målet inden pausen var virkelig vigtigt for os, fordi det gav os muligheden for at gå ind og snakke om nogle ting, og så komme ud og køre på så hårdt som muligt.

Læs også:Nissen og Salzburg tæt på forrygende comeback i Liverpool

- Ved 3-3 man, at vi skal gøre endnu mere. De blev en smule trætte, energien på stadion slap op, og det er et fantastisk hold, vi spiller mod, så jeg er virkelig stolt af min trup, og det er vigtigt, at vi lærer af dette nederlag, så vi kan komme videre fra gruppen.

I næste runde gæster Liverpool belgiske Genk, mens Red Bull Salzburg får besøg af Napoli.

Læs også:Liverpool forbliver i Carabao Cuppen: Slipper med bøde

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Liverpool og Tottenham slås om spansk U21-helt

Læs også:CL-værdier: Liverpool er vilde på eget græs

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.