Leverkusen fik uafgjort ude mod Moskva

CSKA Moskva fik ikke halet ind på Monaco og Leverkusen, som ligger til at gå videre fra gruppe E, da de spillede 1-1 med netop Leverkusen.

CSKA Moskva havde muligheden for at hale ind på Monaco og Leverkusen, som lige nu ligger til at gå videre fra gruppe E. Det formåede de dog ikke, da de måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Leverkusen.

Leverkusen bragte sig foran i kampen efter et kvarters spil, da stortalentet Kevin Volland nettede for tyskerne. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, men CSKA-målmanden, Igor Akinfeev, formåede at notere sig for et gult kort.

Moskva havde generelt flest skud gennem kampen, og i det 76. minut fik de også tilkendt en straffespark. Det udnyttede Natcho til fulde, da han bragte russerne tilbage i kampen.

Mod slutningen skiftede begge hold meget ud, men der var ingen, der formåede at ændre på kampens resultat.