• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kristian Porse

Liverpool-anfører om CL-triumf: Umuligt uden Klopp

Foto: Getty Images

Liverpool-anfører Jorden Henderson var fyldt med rosende ord om træner Jürgen Klopp, efter holdet sikrede Champions League-trofæet i lørdagens finale mod Tottenham.

Af Kristian Porse

Liverpool vandt lørdag dette års Champions League-finale med en 2-0 sejr over Tottenham. Dermed har Merseyside-klubben nu vundet Champions League seks gange. 

Ifølge Jordan Henderson ville det dog ikke have været muligt at vinde den præstigefyldte turnering uden manageren, Jürgen Klopp. 

- Uden denne manager ville det her være umuligt. Du går igennem hårde perioder i en sæson, men det han har gjort, siden han kom hertil, er ufatteligt. Der er et helt særligt sammenhold, og han har skabt et helt specielt omklædningsrum. Al ros går til manageren, siger han ifølge Goal. 

Ud over at rose Jürgen Klopp, satte Jordan Henderson også et par ord på, hvordan han selv havde det med Champions League-triumfen. 

- Det er det bedste øjeblik i mit liv, og det er, hvad jeg har drømt om, siden jeg var et barn. Jeg er så stolt af at være en del af den her fodboldklub, og at være anfører i den her finale er så specielt for mig, siger han ifølge Goal. 

Jordan Henderson spillede samtlige minutter i Champions League-finalen lørdag aften. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.