• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Liverpool forbliver i Carabao Cuppen: Slipper med bøde

Liverpool forbliver i Carabao Cuppen: Slipper med bøde
Foto: Getty Images

Liverpool er blevet tildelt en bøde på godt 1,7 millioner kroner for at have brugt Pedro Chirivella ulovligt i Carabao Cuppen.

Af clbold.dk

Pedro Chirivella blev indskiftet, da Liverpool forleden vandt 2-0 og slog MK Dons ud af Carabao Cuppen.

Men den spanske midtbanespiller har ikke haft papirerne hos det engelske fodboldforbund i orden efter sidste sæsons udlejning til Extremadura og blev således brugt ulovligt.

For netop dette slipper Liverpool dog med en bøde og fortsætter således i turneringen, hvor man den 29. oktober møder Arsenal i fjerde runde. Det bekræfter EFL.

Bøden lyder på 1,7 millioner kroner, men halvdelen af dette beløb vil blive suspenderet indtil næste sæson. Det betyder, at klubben blot skal betale de resterende 850.000 kroner, hvis man igen bruger en ulovlig spiller i indeværende sæson.

I 2014 blev Sunderland tildelt en bøde af Premier League og EFL, da Ji Dong-won blev brugt ulovligt i fire ligakampe og en cupkamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.