• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Liverpool legede sig videre i Champions League

Liverpool legede sig videre i Champions League
Foto: Getty Images

Helt uden problemer smadrede Liverpool Spartak Moskva på Anfield Road og sikrede sig videre deltagelse i Champions League.

Af Benjamin Lillelund

Liverpool skulle i dag have point på hjemmebane mod Spartak Moskva for at være sikker på at gå videre i Champions League.

Der var dramatik lige fra starten af, da Mohamed Salah blev nedlagt i feltet efter tre minutter og tildelt straffespark. Det udnyttede Philippe Coutinho usvigeligt sikkert til at bringe Liverpool i front.

Ti minutter senere legede Liverpool sig til at fordoble føringen, da et vidunderligt opspil endte for fødderne af Coutinho, der resolut placerede bolden i siden af målet til 2-0.

Yderligere et par minutter efter stod den 3-0, da Roberto Firmino på en returbold sparkede den med ydersiden sikkert i mål.

Derefter gik luften af ballonen, men det var stadig med Liverpool i højsædet.

Anden halvleg startede lige så godt som første halvleg, da James Milner sendte bolden ind over til Sadio Mané, som helflugtede bolden i kassen på fænomenal vis efter 46 minutter.

Inden der var spillet 50 minutter stod det 5-0, da Coutinho scorede sit tredje mål med en kølig afslutning, som blev rettet en smule af.

Et kvarter før tid øgede Sadio Mané til 6-0 på en kontra, hvor afrikaneren simpelthen bare skulle lægge bolden i mål efter indlæg af Daniel Sturridge.

Fem minutter før slutfløjt gjorde Mohamed Salah ydmygelsen total, da han fik bolden i feltet, tog den bag om benet og sparkede den op i nettaget til 7-0. Det blev kampens sidste mål, og dermed ender Liverpool på førstepladsen i puljen.

I gruppens anden spillede Sevilla uafgjort 1-1 mod Maribor, men det spanske mandskab slutter alligevel som nummer to i puljen.

I gruppe F var Manchester City allerede sikret førstepladsen, og de tabte 2-1 til Shaktar Donetsk, som dermed ender på andenpladsen. Napoli er dermed røget ud af det forjættede land, og de ligeledes tabte 2-1 mod Feyenoord, som havde Nicolai Jørgensen som den ene målscorer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus