Liverpool legede sig videre i Champions League

Helt uden problemer smadrede Liverpool Spartak Moskva på Anfield Road og sikrede sig videre deltagelse i Champions League.

Liverpool skulle i dag have point på hjemmebane mod Spartak Moskva for at være sikker på at gå videre i Champions League.

Der var dramatik lige fra starten af, da Mohamed Salah blev nedlagt i feltet efter tre minutter og tildelt straffespark. Det udnyttede Philippe Coutinho usvigeligt sikkert til at bringe Liverpool i front.

Ti minutter senere legede Liverpool sig til at fordoble føringen, da et vidunderligt opspil endte for fødderne af Coutinho, der resolut placerede bolden i siden af målet til 2-0.

Yderligere et par minutter efter stod den 3-0, da Roberto Firmino på en returbold sparkede den med ydersiden sikkert i mål.

Derefter gik luften af ballonen, men det var stadig med Liverpool i højsædet.

Anden halvleg startede lige så godt som første halvleg, da James Milner sendte bolden ind over til Sadio Mané, som helflugtede bolden i kassen på fænomenal vis efter 46 minutter.

Inden der var spillet 50 minutter stod det 5-0, da Coutinho scorede sit tredje mål med en kølig afslutning, som blev rettet en smule af.

Et kvarter før tid øgede Sadio Mané til 6-0 på en kontra, hvor afrikaneren simpelthen bare skulle lægge bolden i mål efter indlæg af Daniel Sturridge.

Fem minutter før slutfløjt gjorde Mohamed Salah ydmygelsen total, da han fik bolden i feltet, tog den bag om benet og sparkede den op i nettaget til 7-0. Det blev kampens sidste mål, og dermed ender Liverpool på førstepladsen i puljen.

I gruppens anden spillede Sevilla uafgjort 1-1 mod Maribor, men det spanske mandskab slutter alligevel som nummer to i puljen.

I gruppe F var Manchester City allerede sikret førstepladsen, og de tabte 2-1 til Shaktar Donetsk, som dermed ender på andenpladsen. Napoli er dermed røget ud af det forjættede land, og de ligeledes tabte 2-1 mod Feyenoord, som havde Nicolai Jørgensen som den ene målscorer.