Liverpool tog førstepladsen tilbage med sejr over United

To mål af indskiftede Xherdan Shaqiri gav Liverpool en 3-1 sejr over Manchester United, og dermed fører de igen Premier League.

Hjemmeholdet fra Liverpool dominerede i kampen mod Manchester United, men alligevel skulle der to lidt heldige mål fra indskiftede Xherdan Shaqiri til at afgøre det til 3-1. Liverpool generobrer dermed førstepladsen i Premier League.

Liverpool kom blæsende fra start i storkampen mod Manchester United søndag aften, og det gav allerede pote efter 24 minutters spil. Fabinho fandt Mané bag United-forsvaret, og senegaleseren viste sin gode teknik, da han elegant tog bolden ned og sparkede den i mål.

På trods af massiv dominans kom United tilbage i kampen. Et fint angreb over venstresiden førte til en afslutning, som Alisson halvklarede, og så kunne Lingard følge op. Den brasilianske målmand så ikke godt ud i den situation.

Overtaget var fortsat Liverpools på den anden side af pausen, men det blev ikke så farligt mod David de Geas mål på trods af mange afslutninger. Det ændrede sig efter 70 minutter, hvor Xherdan Shaqiri blev sendt på banen.

Schweizeren skulle blot bruge to minutter på banen, før han gjorde sig bemærket. En afslutning med det svagere højre ben ramte Ashley Young, og så gik bolden via overliggeren i mål.

Ti minutter efter indskiftningen havde den vævre kantspiller så scoret for anden gang. Lidt tilfældigt endte bolden for fødderne af Shaqiri, som prøvede lykken endnu en gang. Igen ramte afslutningen en United-spiller og gik i nettet.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed vinder Liverpool opgøret med 3-1. Det betyder, at de tager førstepladsen tilbage, hvor de igen har et enkelt point ned til Manchester City på andenpladsen.