• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Liverpools Grabara rykker til Premier League-nedrykker

Liverpools Grabara rykker til Premier League-nedrykker
Foto: Getty Images

Kamil Grabara har underskrevet en ny kontrakt med Liverpool og bliver i den kommende sæson udlejet til Huddersfield. Det bekræfter Liverpool mandag aften.

Af clbold.dk

Kamil Grabara havde i sidste sæson stor succes i danske AGF, men århusianerne får ikke glæde af den polske keeper i endnu en sæson.

På Liverpools hjemmeside bekræftes det nemlig, at Grabara har underskrevet "en ny, langvarig kontrakt" med klubben. Han bliver desuden udlejet til Huddersfield i den kommende sæson.

Grabara imponerede også for Polen ved sommerens U/21 EM-slutrunde, og nu rykker målmanden så til Huddersfield, som i sidste sæson rykkede ud af Premier League.

- Det har været et mål for os at få endnu en målmand ind i dette transfervindue, og jeg er meget glad for, at vi er lykkes med at hente Kamil til klubben, siger manager Jan Siewert til Huddersfields hjemmeside og tilføjer:

- Der er høje forventninger til ham fra Liverpool-staben, fra vores rekrutteringsstab og fra vores ledende målmandstræner, Paul Clements. Han har allerede fået førsteholdserfaring, og jeg kan sige jer, at han er en utrolig selvtillidsfuld mand.

I Huddersfield kommer 20-årige Grabara til at kæmpe med Ben Hamer om pladsen mellem stængerne.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus