• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Lykkelig Klopp: Jeg vil huske det for evigt

Jürgen Klopp er overvældet efter Liverpools flotte 4-0-sejr over FC Barcelona tirsdag aften.

Af Victor Risager

Liverpool leverede et vildt comeback, da de tirsdag spillede sig i Champions League-finalen for andet år i træk.

Efter at have tabt 0-3 i den første kamp, vandt Liverpool med hele 4-0 på hjemmebanen Anfield og vandt altså 4-3 samlet. Det var en kamp og en præstaton, der gjorde indtryk på Liverpools cheftræner, Jurgen Klopp. Det fortæller han til Sky Sports.

Læs også: Liverpool booker billet til Champions League-finalen efter sensationssejr

- Hele kampen, hele præstationen var for meget. Det var overvældende. I mit liv har jeg set så mange fodboldkampe, men jeg kan ikke huske mange som denne.

- At vinde er svært, men at vinde med et rent mål - jeg ved ikke, hvordan drengene gjorde det. Jeg så James Milner græde på banen efter kampen. Det betyder så meget for os alle sammen. Der er vigtigere ting i verden, men at skabe denne slags atmosfære er så speciel, fortæller Klopp.

Klopp tilføjer, at han er stolt over at være cheftræner for Liverpool, og at det er en sejr, han ikke vil glemme foreløbig.

- Jeg sagde det til spillerne før, at jeg ikke rigtig troede på det, men fordi det er dem, gjorde jeg. Deres vilje er utrolig. Og jeg er virkelig stolt over at være træner for dette hold. Jeg vil huske det for evigt, 100 procent. Jeg ved ikke, om det kan ske igen, og jeg ved ikke, om det er sket før, lyder det fra Klopp.

I finalen af Champions League skal Liverpool møde enten Ajax eller Tottenham. Det bliver afgjort onsdag aften, når returopgøret mellem de to mandskaber spilles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.