Lyon og RB Leipzig deler og går videre i Champions League

Yussuf Poulsen og Joachim Andersen startede begge inde, da RB Leipzig og Lyon delte og spillede sig videre i Champions League tirsdag aften.

Landsholdskollegaerne Joachim Andersen og Yussuf Poulsen skal begge spille Champions League i foråret. Det står klart, efter at de to danskeres klubber, Lyon og RB Leipzig, spillede uafgjort gruppespillets sidste spillerunde tirsdag aften.

Det sluttede 2-2.

Begge danskere startede inde i kampen, og Yussuf Poulsen gjorde sig hurtigt bemærket for RB Leipzig.

I det ottende minut blev den danske angriber nemlig nedlagt i Lyons felt af franskmændenes målmand, og det fik dommeren til at tildele RB Leipzig et straffespark. Det tog en anden skandinav, svenske Emil Forsberg, sig af, og han sendte bolden i mål uden problemer.

Efter en halv times spil kunne RB Leipzig fordoble føringen, og igen var det på et straffespark. Tyskernes Christopher Nkunku blev nedlagt i Lyon-feltet, og det efterfølgende straffespark tog Timo Werner sig af.

Umiddelbart efter pausen fik Lyon dog sparket lidt spænding ind i opgøret. Houssem Auoar modtog bolden i venstre side, hvorfra han trak ind i feltet og på flot vis krøllede bolden op i det fjerneste hjørne. Og knap ti minutter før tid lykkedes det også for franskmændene at udligne, da Memphis Depay scorede efter et hjørnespark.

Det sluttede uafgjort, og begge hold fik ét point. Det er nok til at sende dem begge videre, da RB Leipzig slutter som nummer et med 11 point, mens Lyon er nummer to med otte point.

Benfica slutter på tredjepladsen, efter at de slog Zenit med 3-0 tirsdag aften, og portugiserne skal dermed spille Europa League i foråret. Zenit slutter på sidstepladsen.