Mæhle efter 1-4: Liverpool kan score på få sekunder

Joakim Mæhle er imponeret over, hvordan Liverpool på få sekunder kan gå fra at være totalt ufarlige til at have scoret.

Et 1-4-nederlag var facit for Joakim Mæhle og Genk efter onsdagens Champions League-kamp mod Liverpool.

Den danske højreback spillede samtlige 90 minutter for de belgiske mestre, som ellers var godt med i kampen, og han var imponeret over Liverpools evne til at blive farlige på ingen tid.

- Jeg synes, at sejrens størrelse var i overkanten. Vi kan være stolte af vores kamp, men Liverpool har bare kvalitet. Holdet kan gå fra ikke at være farlige, til at bolden ligger i målet få sekunder efter, sagde Mæhle til TV3+ umiddelbart efter kampen.

Genk var blot bagud med 0-1 efter de første 45 minutter og havde endda fået en scoring underkendt af VAR.

I anden halvleg gjorde Alex Oxlade-Chamberlain, Sadio Mané og Mohamed Salah det til henholdsvis 2-0, 3-0 og 4-0, inden Stephen Odey reducerede til sidst. Odey var tidligere i kampen blevet skiftet ind i stedet for Paul Onuachu.