Magiske Messi: Leverede hattrick i opgøret mod PSV

Trylleri fra Lionel Messi og Ousmane Dembele gjorde forskellen, da Barcelona vandt 4-0 over PSV i Champions League tirsdag aften.

FC Barcelona kom godt fra start i denne sæsons Champions League-gruppespil, da den catalanske storklub vandt med 4-0 over PSV Eindhoven efter tre scoringer af Lionel Messi og en enkelt af Ousmane Dembele.

Det var ellers hollænderne, der lagde stærkest ud med flere giftige angreb, men der manglede den sidste kølighed ved afslutningerne. For Barcelona varede det omvendt pænt med tid, inden det kunne blive farligt.

Inden Messis første scoring var det kun Luis Suarez, der var kommet til en chance, der var værd at skrive hjem om, og derfor var det ikke underligt, at det var lidt magi fra Messis side, der skulle til for at få dem på sejrskurs.

Det skete efter lidt mere end en halv times spil, da Barcelona fik frispark et stykke ude. Det betød dog tilsyneladende ingenting for Messi, der sendte bolden i kassen med sin nærmest guddommelige venstrefod til 1-0.

Som kampen udviklede sig var det Barcelona, der kom mere og mere i kontrol, mens der blev plads til meget få angreb fra PSV, der højest sendte tre spillere afsted, når de fik fat i bolden. Derfor kom det nok ikke bag på mange, at den næste scoring ville være fra hjemmeholdets side.

Efter et lille sekund af manglende opmærksomhed fra PSV-defensiven slap Ousmane Dembele fri, hvorefter han sparkede bolden ind fra distancen til 2-0 efter 75 minutters spil. Det lukkede reelt kampen, men Barca var langt fra færdige. Få minutter efter blev det til 3-0, da Messi blev dobbelt målscorer, da Rakitic fandt Messi i løb inde i feltet.

Det blev dog ikke til lutter glæde for Barcelona, der måtte se Samuel Umtiti blive smidt ud efter to gule kort, men det er næppe noget, som tilhængerne fra Camp Nou vil hænge sig meget i. Særligt fordi Messi fik sluttet aftenen af med at score til 4-0, da der manglede tre minutter af den ordinære spilletid, og så var alle søm ellers hamret i PSV-kisten.

Sejren betyder, at Barcelona nu er på førstepladsen i gruppen. Den deler de dog med Inter, der dog har en dårligere målscore. I næste runde skal Barcelona møde Tottenham i London.