• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Malmö FF er færdige i CL – FCM venter i EL

Malmö FF er færdige i CL – FCM venter i EL
Foto: Getty Images

Vidi FC sendte Malmö FF ud af Champions League på reglen om udebanemål. Nu skal svenskerne møde FC Midtjylland, såfremt de gør arbejdet færdig mod TNS.

Af Victor Risager

Malmö FF spillede på hjemmebane mod Vidi FC 1-1 i det første af to opgør, og de svenske mestre skulle derfor jagte en sejr i returopgøret, hvis de skulle spille sig videre i Champions League-kvalifikationen.

Det lykkedes imidlertid ikke for svenskerne, der tirsdag aften gæstede Vidi FC i Ungarn. Opgøret endte nemlig 0-0, og det betyder, at Vidi FC sikrede videre avancement på reglen om udebanemål.

Læs også: Verbic sendte Dynamo Kiev videre i Champions League-kvalen

Dermed er Søren Rieks, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og resten af Malmö FF-holdet færdige i Champions League for denne gang.

De er til gengæld ikke færdige i europæisk sammenhæng endnu.

Champions League-exitet betyder nemlig, at de slutter sig til Europa League-kvalifikationen, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem FC Midtjylland og TNS. Det første opgør endte 2-0 i de danske mestres favør, og det ser altså ud til, at FC Midtjylland og Malmö FF skal dyste om en plads i Europa League-gruppespillet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus