Manchester United rejste sig og vandt - Juventus også videre efter sejr

Først efter pausen vågnede Manchester United for alvor op og formåede at slå CSKA Moskva på hjemmebanen. Juventus vandt sikkert over Olympiakos.

Hurtigt fik Manchester United etableret en dominans i kampen mod CSKA Mosvka.

Efter 22 minutter var backen, Luke Shaw, tæt på at blive noteret for en assist, da han lagde bolden på tværs af feltet, men desværre for værterne kunne Marcus Rashford ikke nå bolden på trods af sin glidende tackling.

Men bedst som det engelske hold kom i gang scorede CSKA Moskva. Et indlæg i feltet endte til sidst hos Vitinho, der på tilfældig vis skubbede bolden videre til Alan Dzagojev. Offensivspilleren scorede med ryggen til 0-1 for gæsterne.

Efter halvlegen rejste Manchester United sig. Belgiske Romelu Lukaku fik i første omgang udlignet for værterne, før Marcus Rashford fulgte op på en fornem aflevering i feltet og scorede på kynisk vis til 2-1. To United-mål på bare to minutter.

Andetsteds vandt Basel med 2-0 over Benfica, og dermed går Manchester United og Basel videre fra Gruppe A. José Mourinhos tropper topper Gruppe A.

For Juventus handlede det udelukkende om at sejre over Olympiakos, hvis den italienske klub skulle spille sig videre - uden at tænke på andre resultater.

Heldigvis for værterne scorede Juan Cuadrado til 0-1 efter et kvarter, mens Federico Bernardeschi sørgede for målet til 0-2 efter 89 minutter. Juventus sikrer sig dermed andenpladsen i Gruppe D. FC Barcelona, der vandt med 2-0 over Sporting, tager gruppesejren.