• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Mané strålede mod Porto

Mané strålede mod Porto
Foto: Getty Images

Liverpool var i fuld kontrol, da de smadrede FC Porto med hele 5-0 onsdag aften.

Af Victor Risager

Som så mange gange før i denne sæson strålede Liverpools tre angribere i onsdagens Champions League-opgør mod FC Porto, og de formåede således alle tre at komme på måltavlen. Men mens det så ofte har været Mohamed Salah og Roberto Firmino, der har brilleret, viste Sadio Mané, at man ikke skal glemme ham.

Efter en langsom start var det netop Mané, der startede ballet efter 25 minutter, da han udnyttede ukoncentreret spil i portugisernes forsvar og bragte Liverpool på 1-0.

Og blot få minutter efter scorede Salah sit 30. sæsonmål, da han snød Portos målmand, José Sá, med et par lækre detaljer, hvorefter han sikkert kunne trille bolden i et frit mål.

Liverpool satte sig efterfølgende på kampen, mens Mané, Salah og Firmino i front forsøgte at fremtvinge personlige fejl i Porto-forsvaret med deres karakteristiske presspil. Det var også opskriften bag Liverpools tredje og fjerde mål, da henholdsvis Mané og Firmino kynisk udnyttede Liverpools omstillingerne.

Kort før tid blev det også til hele 5-0 for Klopps tropper, da Mané sendte et brag af et langskud afsted mod José Sás mål, og målmanden var ikke i nærheden af at redde den.

Det blev ved 5-0 på Estádio do Dragão i Porto, og det ligner mildest talt en umulig opgave, FC Porto står over for, når de gæster Anfield i returopgøret den 6. marts.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus