Marcelo medgiver: Bayern skulle have haft straffespark

Real Madrid-profilen Marcelo indrømmer, at han stoppede et indlæg fra Joshua Kimmich med hånden, og at Bayern München burde have haft straffespark.

Efter 90 intense minutter på Santiago Bernabeu kunne Real Madrid tirsdag aften booke billetter til Champions League-finalen efter samlet sejr over Bayern München. Den spanske kongeklub vandt 2-1 i München, og det blev fulgt op af 2-2 i returkampen.

Det var marginaler, der afgjorde tirsdagens semifinale, og i slutningen af første halvleg gik en afgørende kendelse formentlig Bayern München imod. Målscoreren til 1-0, Joshua Kimmich, slog et indlæg, som ramte Marcelos hånd, men dommerens fløjte forblev tavs, og gæsterne fik ikke noget straffespark.

Det burde de nok have fået, fastslår Real Madrids brasilianske venstre back.

- Den rammer min hånd, og jeg synes, der er straffespark. Hvis jeg påstår, at bolden ikke ramte mig på hånden, ville jeg være en løgner, men sådan er fodbold. Jeg gider ikke snakke om dommerpræstationer, men det er sådan, at nogle gange er kendelserne med dig, andre gange er de imod dig. Ligemeget hvad må man fokusere på at spille fodbold, siger Marcelo.

Bayern Münchens skadede forsvarsgeneral Jerome Boateng så kampen hjemme i sofaen, og han var ikke i tvivl om, at tyskerne skulle have haft straffespark i situationen.