• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicolai Dupont

Mats Hummels: Har ikke ondt af Arsenal

Bayern München sendte Arsenal ud af Champions League med samlet 10-2. Men den tyske forsvarsspiller har ikke ondt af sin modstander.

Af Nicolai Dupont

Det gør ondt at tabe fodboldkampe. Det gør ekstra ondt at tabe stort. Det måtte Arsenalspillerne sande, da de tirsdag tabte med 1-5 til Bayern München hjemme på Emirates. Det betød at Premier League-klubben blev sparket ud af turneringen med et samlet nederlag på 10-2.

En af bødlerne fra Bayern München er Mats Hummels. Og selvom han selv kender til følelsen af at tabe stort til Bayern - som han oplevede i sin tid i Dortmund - så har han ikke ondt af Arsenalspillerne.

Læs også: Hummels føler sig sikker: Arsenal dropper ikke Özil

- Jeg ved ikke, om man kan have ondt af folk i sport. Man må bare gøre sit bedste, og i sidste ende var de meget uheldige i denne omgang. De havde 50 gode minutter, og det kan ske, sagde Hummels efter kampen.

- Måske møder vi dem igen i de kommende år og oplever de samme problemer som dem. Jeg synes ikke, vi skal have ondt af dem. Det er bare sport. Hvis du vinder, nyder du det bare. Det ser naturligvis ikke godt ud for Arsenal, og det er ærgerligt, sagde Hummels.

Den tyske landsholdsspiller har dog vist sig fra den sympatiske side før. I VM-semifinalen mod Brasilien i 2014 vandt tyskerne med 7-1 efter at have været foran med 5-0 ved pausen. Hummels forklarede dengang, at den tyske trup var blevet enige om at sænke tempoet en smule af respekt for modstanderen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.