• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Medie: Barcelona forsøger sig med nyt Neymar-bud

Medie: Barcelona forsøger sig med nyt Neymar-bud
Foto: Getty Images

FC Barcelona har tilbudt Paris Saint-Germain omkring 750 millioner kroner plus to spillere for Neymar. Det skriver Sky Germany.

Af clbold.dk

Neymar ligner en færdig mand i Paris Saint-Germain, og stjernens tidligere klub, FC Barcelona, står angiveligt klar til at hente ham tilbage til Catalonien.

L'Equipe berettede forleden, at den spanske storklub havde tilbudt 300 millioner kroner samt Philippe Coutinho og Ivan Rakitic for PSG-spilleren, men buddet blev afvist af franskmændene.

Den franske avis skrev, at de franske mestre udelukkende ville have penge, og altså ikke spillere i bytte, for brasilianeren, men torsdag melder Sky Germany, at Barcelona alligevel har forsøgt sig med endnu et tilbud om en byttehandel.

Mediet erfarer, at La Liga-klubben denne gang har forsøgt sig med et bud på 750 millioner kroner, mens PSG frit kan vælge to spillere blandt en liste på seks navne.

Listen tæller Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Ivan Rakitic, Nelson Semedo og Malcom, mens navnet på den sjette spiller endnu er ukendt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.