• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Medie: Christian Eriksen afviser Tottenham-tilbud

Foto: Getty Images

Tottenham er kommet med et monsterbud i håbet om at holde på Christian Eriksen, men det bud har danskeren angiveligt takket nej til.

Af clbold.dk

Der har været massivt fokus på danske Christian Eriksen denne sommer. Tottenham-stjernen har udtalt, at det måske er tid til at prøve noget nyt, og klubber som Real Madrid, Atletico Madrid og Juventus skulle alle være bejlere.

Endnu er der dog ikke kommet noget konkret på bordet, og efter lukningen af det engelske transfervindue har Tottenham for alvor taget kampen op for at holde på Eriksen.

Så meget at man ifølge flere medier har tilbudt danskeren en kontrakt på 200.000 pund om ugen, men hvad siger han så til det?

Svaret er nej på ny, det skriver den engelske avis Daily Mirror søndag. Christian Eriksen skulle trods en flot sæsonstart med Spurs nemlig fortsat være opsat på en fremtid udenfor England og London.

Christian Eriksen har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Tottenham. Sker der ikke noget denne sommer, og lander klubben ikke en forlængelse, kan midtbanespilleren gå gratis næste sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus