Messi ejede banen: Dortmund sendt hjem med et klart nederlag

Barcelonas sejr var aldrig i fare over Dortmund, der ikke kunne følge med spanierne denne aften.

Barcelona vinder Champions Leagues gruppe F.

Det står klart efter at klubben besejrede Dortmund med 3-1 på Camp Nou.

Tyskerne stillede uden nogen af klubbens danskere. Jacob Bruun Larsen var ude grundet maveproblemer, mens Thomas Delaney sad ude med den ankelskade, som han pådrog sig i Danmarks kamp mod Irland.

Kampen igennem var Lionel Messi fænomenal, i hvad der var argentinerens kamp nummer 700. Han styrede Barcelona-offensiven med succes. Først lagde han op til Luis Suarez, der scorede sikkert efter en halv time spil.

Få minutter senere var det så Luis Suarez, der lagde op til Lionel Messi, der gjorde det til 2-0.

Midt i anden halvleg var det så Antoine Griezmanns tur til at blive forkælet med en assist af Mesi, der dermed var involveret i alle Barcelonas mål.

Til slut i kampen lykkedes det Dortmunds engelske midtbanespiller Jadon Sancho at få reduceret til kampens resultat 3-1.

Dortmunds nederlag skubber klubben ned på tredjepladsen i gruppen, hvor Inter nu ligger nummer to før sidste runde af gruppespillet.