• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Messi er lige blevet skadesfri: Nu er en anden Barcelona-profil skadet

Messi er lige blevet skadesfri: Nu er en anden Barcelona-profil skadet
Foto: Getty Images

Jordi Alba måtte udgå i kampen mod Dortmund, og han har nu fået dommen.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona spillede tirsdag aften 0-0 på udebane mod Dortmund, der havde den danske midtbanespiller Thomas Delaney med fra start. Det var dog ikke kun det ene point, som Barcelona fik med hjem. 

Det blev også til en skade for venstrebacken Jordi Alba, skriver den catalanske sportsavis Diario Sport.

Skaden skete i første halvleg af kampen, hvor Alba løb ind i en forstrækning i venstre ben, hvilket også førte til en udskiftning få minutter før pausen. Nu er det kommet frem, at det nok kommer til at koste ham en pause på to-tre uger, melder avisen.

- Test har vist, at førsteholdsspilleren Jordi Alba har fået en forstrækning. Spilleren vil være ukampdygtig, og det er op til genoptræningen, hvornår han er tilbage på banen igen, lyder det fra Barcelona.

Hvis pausen bliver som avisen forudser, så kommer han til at sidde udenfor i de kommende liga-kampe mod Granada, Villarreal og Getafe, mens det forventes, at han kan være med igen, når Barcelona møder Inter på Camp Nou 2. oktober eller den efterfølgende La Liga-kamp mod Sevilla.

Mens Barcelona må se bort fra Alba i den kommende tid, så kan de omvendt glæde sig over, at Lionel Messi igen var med efter en sæsonstart, hvor han har været skadet.

Undervejs i kampen mod Dortmund fik tyskerne straffespark i anden halvleg, som Reus dog brændte, hvilket var med til at sikre den spanske storklub ét point i kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.