Messi når 100 mål i Champions League og sender Barca videre

Lionel Messi viste endnu engang sin store klasse, da han stod for to af målene i Barcelonas 3-0-sejr over Chelsea, som var mere end rigeligt til at gå videre i Champions League.

FC Barcelona er det ottende og sidste hold, der er klar til kvartfinalen i Champions League i denne sæson. Det blev de efter en aften på Camp Nou, hvor de vandt med 3-0 over Chelsea, som giver en samlet sejr på 4-1.

Det gik hurtigt den gale vej for Chelsea, der havde Andreas Christensen med i hele kampen. For efter bare to minutter og otte sekunder kunne Barcelona-stjernen Lionel Messi score sit hurtigste mål i karrieren, da han fra en spids vinkel sparkede bolden mellem benene på Courtois i Chelsea-målet.

Det blev til 2-0 efter tyve minutters spil, da Ousman Dembele takkede for tilliden og startpladsen med at knalde bolden stensikkert i kassen efter en kvik omstilling af Barcelonas hurtige spillere.

Efter pausen kunne Messi igen komme på måltavlen, og denne gang var der også noget særligt at bemærke. Denne gang kunne han fejre sit mål nummer 100 i Champions League, da han endnu engang fandt et hul mellem benene på Chelseas belgiske målmand, og så kunne han juble for 100. gang over et mål han selv har scoret i turneringen.

Chelsea er dermed færdige i denne sæsons Champions League, og Barcelona er videre, og de kan nu læne sig tilbage og vente på lodtrækningen til kvartfinalerne på fredag.

De øvrige syv hold i kvartfinalenerne er Juventus, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Sevilla, Bayern München og Roma.