• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Messi om Liverpool-nederlag: Vi tænkte allerede på trofæet

Foto: Getty Images

Barcelonas Lionel Messi tænker tilbage på sin første sæson som anfører, der har budt på mange succesoplevelser og en enkelt fiasko: Nederlaget til Liverpool.

Af Sylvester Guldberg Røn

Lionel Messi havde inden denne sæson båret anførerbindet mange gange for FC Barcelona. Det var dog først til denne sæson, da Andres Iniesta forlod klubben, at troldmanden officielt overtog anførerhvervet i Barcelona. 

Debutsæsonen som anfører har budt på endnu et spansk mesterskab, og denne lørdag kan klubben også vinde pokalturneringen. Messi kigger dog tilbage på sæsonen med en vis skuffelse over særligt én kamp. 

- Jeg har haft en god første sæson som anfører. Lige udover Liverpool-kampen, der har gjort hele vores sæson dårligere. Det værste var, at da de scorede deres andet mål, slog vi ikke engang tilbage. Vi tænkte allerede på trofæet, og vi var meget skuffede over os selv bagefter, siger Lionel Messi ifølge Sky Sports. 

Lørdag venter Copa del Rey-finalen dog mod Valencia, og argentineren vil meget gerne slutte sæsonen med et trofæ. 

- Nu har vi en finale tilbage, hvor vi har endnu en mulighed for at vinde et trofæ. Vi har mulighden for at vinde den spanske double og dermed slutte sæsonen på en god måde. Vi skal vinde den, ligesom vi skal vinde alle finaler, vi er i, siger Messi.

Lørdagens Copa del Rey-finale fløjtes i gang klokken 21.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.