• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Messis tur på bænken var planlagt

Det var på forhånd aftalt mellem Ernesto Valverde og Lionel Messi, at sidstnævnte skulle starte på bænken mod Juventus. Han havde ifølge Barcelona-træneren brug for et hvil.

Af Mikkel Sloth

Det kom som en overraskelse for mange, at Lionel Messi ikke var blandt de 11 startende hos FC Barcelona til Champions League-kampen mod Juventus onsdag aften. Det er et sjældent syn at se Messi på bænken, og faktisk skal man helt tilbage til september 2016 for at finde hvornår det sidst skete. Men det var planlagt og aftalt mellem FC Barcelona-træner Erneste Valverde og Messi selv. Det skriver den spanske avis AS.

Den argentinske stjernespiller havde angiveligt brug for et hvil, særligt med tanke på søndagens vigtige topkamp i La Liga på udebane mod Valencia. Han skulle derfor kun komme på banen, hvis det var nødvendigt. FC Barcelona manglede da også Messis kreativitet, og han blev derfor skiftet ind i anden halvleg i stedet for Gerard Deulofeu.

Lionel Messi havde før kampen spillet samtlige minutter i La Liga og Champions League i denne sæson. Derfor var en velovervejet beslutning fra Erneste Valverde. Det fortalte han ifølge MARCA efter kampen.

- Leo har spillet rigtig mange kampe i denne sæson. Så han kom ind i anden halvleg, hvor alt var mere åbent.

Lionel Messi nåde at få cirka 35 minutter på banen, men kunne ikke ændre på at kampen skulle slutte uden mål. Men selv 0-0 var nok for FC Barcelona til at sikre sig videre avancement fra Champions League-gruppespillet med en førsteplads i Gruppe D.

Sponsoreret:

Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus