Mikkel Kirkeskov og Piast Gliwice ude af CL efter sent kollaps

Piast Gliwice, der har Mikkel Kirkeskov på holdet, er ude af Champions League efter et sent kollaps mod BATE Borisov.

Mikkel Kirkeskovs polske klub, Piast Gliwice, sikrede sig deres første polske mesterskab i sidste sæson, og derfor får de for første gang i klubbens historie lov til at prøve kræfter med Champions League i denne sæson.

De trådte ind i første runde af kvalifikationen, men det blev også endestationen for det polske mandskab.

Piast Gliwice sikrede sig ellers et godt udgangspunkt i det første opgør, hvor de spillede 1-1 på udebane mod BATE Borisv i Hviderusland. Og i returopgøret lignede det også længe, at Piast Gliwice ville sikre sig sejren.

Efter tyve minutter kom de nemlig foran på mål af Jakub Czerwinski, og den føring holdt indtil knap ti minutter før slutfløjtet. Her udlignede BATE Borisov på et straffespark og fem minutter senere scorede hviderusserne også til 1-2.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og dermed er Mikkel Kirkeskov, der fik fuld spilletid i opgøret, og kompagni færdige i Champions League.

I næste runde skal BATE Borisov møde norske Rosenborg BK, der onsdag aften spillede sig videre med en overbevisende sejr over Linfield FC.